Wie zijn wij?


France Pro Consult:

Is een professioneel Nederlands makelaarskantoor ingeschreven bij KvK, Veluwe en Twente, onder nr. 08125531, vertrouwd met alle facetten van de vastgoedwereld in Frankrijk. De Nederlandse Makelaar Thierry Biguet, Fransman in hart en nieren, heeft zich in de jaren gespecialiseerd. Trouw aan de menselijke aanpak die France Pro Consult altijd heeft getypeerd, maar ook met een scherp oog voor het zakelijke aspect. Met een toegewijd team van medewerkers die zich enthousiast en met kennis van zaken inzetten voor hun opdrachtgevers.

Een heel actief professioneel team op de Franse onroerend goed markt ten behoeve van Nederlandse particulieren.

Als Fransman van origine (en dus uitstekend Frans sprekend) heeft Thierry BIGUET de benodigde informatie veelal uit eigen ervaring verkregen, namelijk van een aantal jaren ervaring in het werkveld van het onroerend goed in Frankrijk en in Nederland.


Het Team:

Makelaar / Bemiddelaar: Thierry BIGUET Als Fransman van origine (en dus uitstekend Frans sprekend) heeft Thierry BIGUET de benodigde informatie veelal uit eigen ervaring verkregen, namelijk van een aantal jaren ervaring in het werkveld van het onroerend goed in Frankrijk en in Nederland.

Thierry Biguet

Thierry Biguet

Public Relations / commercieel medewerkster:
Shelly van Dunschoten
Shelly van Dunschoten
Secretarieel / commercieel medewerkster:
Conny Kalkman
Conny Kalkman
Vastgoed assistente:
Beatrice Moreau
Beatrice Moreau

Steeds tot uw dienst voor verdere inlichtingen en/of afspraak verblijven wij, met de meeste hoogachting,

France Pro Consult
Thierry BIGUET