Blijf op de hoogte van nieuwe Franse koopwoningen van Nederlandse eigenaren

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuwe Franse koopwoningen?

Het aanbod van Franse koopwoningen van Nederlandse of Belgische eigenaren op onze website is gevarieerd en valt in diverse prijsklassen.

Omdat de woningen die te koop worden aangeboden van onze klanten zijn kunnen wij u op onze website uitgebreide informatie en een fotoalbum presenteren, in de meeste gevallen met een kadastrale tekening, luchtfoto en indien aanwezig een indeling van de woning.


Meld u aan en ontvang de nieuwste Franse koopwoning van Nederlandse of Belgische eigenaren in uw mailbox.

*Ik geef hierbij akkoord dat France Pro Consult  deze gegevens mag opslaan en gebruiken voor het versturen van de maandelijkse nieuwsbrief “A la Une”.


Of U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar shelly@franceproconsult.com met als onderwerp “Aanmelden aanbod Franse koopwoningen”

U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven door op de link “Uitschrijven” onderaan het e-mailbericht klikken. (De e-mail die u in uw mailbox ontvangt.) Uw e-mailadres wordt dan automatisch verwijderd.

De gegevensbestanden van France Pro Consult met emailadressen zijn strikt vertrouwelijk. France Pro Consult stelt deze gegevens niet aan derden ter beschikking voor commerciële doeleinden.

Meer informatie kunt u lezen op onze pagina privacy verklaring


Steeds tot uw dienst voor verdere inlichtingen en/of afspraak verblijven wij, met de meeste hoogachting,

France Pro Consult

Thierry BIGUET